Help ons helpen en word vriend of donateur van De Schutse

De Schutse levert een waardevolle bijdrage aan palliatieve zorg in Noordoost-Groningen. Dat doet De Schutse met veel toewijding in de thuissituatie en in het hospice.

Naast de jaarlijkse subsidies, is De Schutse sterk afhankelijk van donaties, giften en legaten. Draagt u ons een warm hart toe? Persoonlijke en zakelijke giften zijn van harte welkom.

ANBI status: giften zijn aftrekbaar

De Schutse is een Algemeen Nut Beogende Instelling en valt onder de ANBI-regeling. Giften zijn aftrekbaar van de inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Word vriend van De Schutse

Als vriend van De Schutse kunt u veel voor ons betekenen. Jaarlijks kunt u bijdragen met een eigen gekozen bedrag. Door uw steun helpt u ons onze missie en visie te continueren en onze vrijwilligers te ondersteunen in scholing en training.

Voor onze vrienden en vrijwilligers organiseert De Schutse eenmaal per jaar soep, brood & samenzijn.

Wilt u vriend worden?

Klik dan hier. Uw steun waarderen wij enorm!

Word donateur van De Schutse

Met een donatie aan De Schutse helpt u ons helpen. Elke eenmalige donatie draagt bij aan het in stand houden van onze vrijwilligerszorg.

Wilt u doneren?

Klik dan hier. Uw steun waarderen wij enorm!

Schenken en legaten

Heeft u wel eens nagedacht over het opnemen van een goed doel in uw nalatenschap? Ook bij erfstelling of legaten wordt geen erf- of schenkbelasting betaald.

Wilt u meer weten over vriend worden, doneren of bent u op zoek naar een goed doel, neem gerust contact met ons op. Wij gaan van harte met u hierover in gesprek.